سیر سیاه چیست و چه فوایدی دارد؟ 

سیر سیاه یک ماده غذایی کاربردی است که از سیر تازه تولید می شود و از طریق تخمیر سیر کامل یا پالپ های پوست کنده شده در محفظه ای انجام می شود که دمای آن بین (60-90 درجه سانتیگراد) و رطوبت آن (70-90٪) تنظیم شده و در یک دوره زمانی 30 تا 90 روزه آماده می شود . سیر سیاه دارای مقدار زیادی ترکیبات آنتی اکسیدانی در مقایسه با سیر تازه است.

 

 

سیر سیاه چیست و چه فوایدی دارد؟

سیر ,سیاه ,تازه ,یک ,  ,فوایدی ,سیر سیاه ,می شود ,سیر تازه ,چه فوایدی ,چیست و

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سمپاشی منازل تضمینی سمپاشی رستوران سمپاشی اماکن سوسک ریز و... اشتباهات بی پایان من تقویم رومیزی99 کج‌کلاه خان خبر گزاری حوزه علمیه میبد وبلاگی با اطلاعات مختلف Music Anime تبلیغات کالا و لوازم ها اورژانس‌ها و مسمومیت‌های دارویی، شیمیایی، گیاهان و گزش حیوانات فروشگاه اینترنتی سناتور مد