سیر سیاه چیست و چه فوایدی دارد؟ 

سیر سیاه یک ماده غذایی کاربردی است که از سیر تازه تولید می شود و از طریق تخمیر سیر کامل یا پالپ های پوست کنده شده در محفظه ای انجام می شود که دمای آن بین (60-90 درجه سانتیگراد) و رطوبت آن (70-90٪) تنظیم شده و در یک دوره زمانی 30 تا 90 روزه آماده می شود . سیر سیاه دارای مقدار زیادی ترکیبات آنتی اکسیدانی در مقایسه با سیر تازه است.

 

 

سیر سیاه چیست و چه فوایدی دارد؟

سیر ,سیاه ,تازه ,یک ,  ,فوایدی ,سیر سیاه ,می شود ,سیر تازه ,چه فوایدی ,چیست و

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات و بازاریابی، نشر و طراحی گرافیک، شبکه اجتماعی اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها آموزش جامع سئو با آخرین متد مدرسه تعلیم و تربیت‏ گروه آموزشی علیرضا صبوری احسان پیروز تاپ تن تاپ Dr. Hossein Latifi موسسه حقوقی وکیل مدافع قهوه گانودرما